Over Sandra leest

Over Sandra

Vanaf het moment dat Sandra (1967) kon lezen las zij elke dag. Op weg naar school, lopend met een boek in haar handen en later op weg naar haar werk, zittend in de trein. En uiteraard leest Sandra ook thuis, liefst zittend op de bank met een grote pot thee binnen handbereik en een stapeltje Pally biscuitjes, tenzij de zon schijnt, dan zit zij liever op haar terras, met een glas ijsthee.

Over Sandra leest

Sandra leest en recenseert literatuur van Nederlandse en Vlaamse auteurs, zowel fictie als non-fictie.

Over de recensies

Zie de recensies die Sandra schrijft over boeken als een leidraad, maar zeker niet als leidend voor jou als bezoeker van dit boekenblog. Het is slechts haar mening en zelfs als jij precies dezelfde smaak in boeken zou hebben als Sandra, dan nog kun jij het boek heel anders ervaren. 

Over recensie exemplaren

Ik ontvang regelmatig recensie exemplaren van diverse uitgevers. Deze boeken zet ik na het lezen en recenseren of in mijn boekenkast of ik geef het weg , ik zal het boek nooit verkopen. Het feit dat ik een recensie exemplaar van een uitgever ontvang, beïnvloedt dit mijn mening over dit boek op geen enkele manier.

Overige

  • Niets van dit blog mag zonder toestemming van Sandra overgenomen worden, u kunt contact met Sandra opnemen via de contactpagina (klik)
  • Bron oude profiel foto (poppetje) (klik)

©2018

Advertenties

17 gedachten over “Over Sandra leest”

Reacties zijn gesloten.