Over Sandra leest

Over Sandra

Vanaf het moment dat Sandra (1967) kon lezen las zij elke dag. Op weg naar school, lopend met een boek in haar handen en later op weg naar haar werk, zittend in de trein. En uiteraard leest Sandra ook thuis, liefst zittend op de bank met een grote pot thee binnen handbereik en een stapeltje Pally biscuitjes, tenzij de zon schijnt, dan zit zij liever op haar terras, met een glas ijsthee.

Over Sandra schrijft

Sandra kiest er voor om alle informatie steeds op dezelfde manier te presenteren, in de trant van, dat weet je wat je kan verwachten en hoef je nooit op zoek naar informatie over de auteur of het bijbehorende ISBN nummer.

Over Sandra leest

Sandra leest en recenseert (bij voorkeur Nederlandse) literatuur, zowel fictie als non-fictie.

Over de recensies

Zie de recensies die Sandra schrijft over boeken als een leidraad, maar zeker niet als leidend voor jou als bezoeker van dit boekenblog. Het is slechts haar mening en zelfs als jij precies dezelfde smaak in boeken zou hebben als Sandra, dan nog kun jij het boek heel anders ervaren. 

Overige

  • Niets van dit blog mag zonder toestemming van Sandra overgenomen worden, u kunt contact met Sandra opnemen via de contactpagina (klik)
  • Bron profiel foto linksboven op de website (klik)
  • Indien een bezoeker ongevraagd en ongepast een link plaatst op dit blog, wordt deze te allen tijde door Sandra (tevens moderator) verwijderd. Indien de desbetreffende bezoeker dit vaker doet, loopt deze het risico om geblokkeerd te worden.

©2018

Advertenties

17 gedachten over “Over Sandra leest”

Reacties zijn gesloten.