SPAM EEN BLOG!

Standaard

Ik dacht, ik doe eens iets anders, spam je blog is uiteraard leuk, maar ik ben eerlijk gezegd erg benieuwd naar welke blogs jij graag bezoekt! Grijp je kans en vertel mij (en mijn bezoekers) welke blog wij binnenkort eens moeten bezoeken en vertel er ook vooral bij waarom.

SPAM A BLOG

Het hoeft trouwens niet persé een boekenblog te zijn, als jij een leuke reisblog of een leuke lifestyleblog volgt, prima, deel het vooral! En misschien volg jij wel een leuke haakblog of een blog waarop dagelijks prachtige foto’s worden geplaatst? Alles mag, zolang het maar niet jouw eigen blog is 😉

Ik zeg: zet eens een (andere) blogger in het zonnetje*!

Ik ben benieuwd!

Sandra

*Ik werd geïnspireerd door Peter van Petepel, zijn “sharing is caring” vond ik een geweldig idee. Ik besloot hier mijn eigen draai aan te geven en dacht, waarom zullen wij elkaars favoriete blogs niet eens met elkaar delen?
Advertenties

30 gedachtes over “SPAM EEN BLOG!

 1. Wat een leuke invulling van het Spammen 🙂 Ik bezoek heel graag de blogs van Reismeisje.nl -over reizen- Jennysbookcase.com -een medeboekenblogster- Ingeleest.nl -nog een medeboekenblogster- en Marcellamolenaar.nl, de blog van mijn reislustige stadsgenootje die op fijne wijze vertelt over haar leven en reisplannen.

  Like

 2. Ach Tessa wat lief! Naast alle lieve mede-bloggers, waaronder jijzelf Sandra en natuurlijk ook Tessa, Sue, Inge, Monique, Judith, Judith, Kathelijne, Christina, Luna, etc., vind ik de volgende blog ook erg leuk. Ze is een oud-klasgenootje van mij en blogde heel lang over make-up. Ik doe daar heel weinig mee, maar als ik het doe is het wel handig als je weet hoe je het op moet brengen. Tegenwoordig doet ze ook veel leuk DIY dingen. Ik hou ook erg van fröbelen en kom zo ook nog eens op ideeen. De blog: http://www.lifebyglasses.nl/

  Like

 3. Ik lees voornamelijk boekenbloggers en mijn favorieten zijn (in willekeurige volgorde) Tea Time Books (Marlies, http://teatimebooks.nl), Lees dan! (Gerrianne, http://leesdan.blogspot.nl), Leesdame (Luna, http://leesdame.nl), Laura’s book journal (Laura, http://laurasbookjournal.wordpress.com) en Leeswammes (Judith, http://leeswammes.wordpress.com), omdat ze dezelfde soort boeken lezen als ik leuk vind. Daarnaast volg ik Dagmar op http://www.bydagmarvalerie.nl omdat zij zo ontzettend vrolijk is.

  Like

 4. Wat lief Judith en Sandra! Jullie blogs staan ook hoog op mijn lijstje 🙂 En wat leuk om hier zoveel nieuwe blogs te leren kennen.

  Like

 5. Wat een leuk idee zeg! Ik volg heel graag Ciao tutti ~ een ontdekkingsreis door Italië. http://ciaotutti.nl/ Reden hiervoor is omdat ik het prachtig vind om over Italië te lezen en de recepten uit te proberen. Ik ben een paar keer in Rome geweest en wil er gaar weer naartoe. Ook een rondreis door Italië staat nog op mijn verlanglijstje. Een echte aanrader: http://ciaotutti.nl/

  Like

Reacties zijn gesloten.